Søk i denne bloggen

lørdag 8. august 2009

For en flott uke!
Vakkert søsterbilde. Fotograf: Odin (4 år) Hatt:Odins "cowboyhatt"
Denne uka har vært helt topp.
Tirsdag: Etter jobb pakka jeg med meg toalettsaker og skift, før jeg satte snuta mot Platousgate 31, 0190 Oslo. Der ble jeg møtt av durtelduene Guro og Snorre, som nettopp har flytta inn i en veldig koselig leilighet. Vi koste oss med god mat, Grønland-titting og filmleie. Vi fant en 24/7 åpen filmsjappe, der leia koster 35 kroner (50 for 2). Hovedstaden har virkelig mye bra å by på.
Onsdag: Jeg var en ganske snill søster, som rydda leiligheten, støvsugde og fylte opp godteskåla før jeg forlot redet. Jeg var innom jobben til Guro for å se hvordan det var der. Hun jobber i UE (Ungt entrepenørskap). Der tror jeg hun vil trives. Vi spiste salat fra BIT til lunsj og nøt litt midtdagsfri før jeg dro. Jeg koser meg veldig sammen med Guro!!

Dette var første gangen jeg kjørte bil, uten en eneste passasjer i Oslo. Jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte å holde roen. Ble tuta på tre ganger: En av gangene var det min feil, for da kjørte jeg kjempesagte fordi jeg lette etter veien til G&S, men de to andre gangene hadde jeg kjørt rett inn i en annen bil dersom jeg ikke hadde stoppet.

Tors-Fre: Jeg har hatt kveldsvakter på jobben, men dagene har vært fine allikevel. Jeg har nytt at det er noen dager med sommer. Først måtte jeg bare barbere leggene, ordne føttene og lakke neglene igjen, etter uker med regn.

Et annet lyspunkt nå er at jeg føler at jeg ikke strever med å spise sundt lenger. De siste dagene har virkelig gått helt av seg selv. Det er digg. Jeg har til og med jogga og trent styrke! Hipp, hipp hurra for det. ;)

M