Søk i denne bloggen

søndag 7. februar 2010

Tsumeb it is.


Fredag var siste dagen i Windhoek. Vi hadde fri og bare koste oss. Dagen tilbragte vi ved et utrolig fint bassengområde, Olympia. Jeg ble supersolbrent på lårene/rumpa. Men vi hade det helt kanon. Kvelden, derimot, dro vi til Joe`s igjen. Jeg spiste springbukk-kebab, Line spiste zebra. Det er ikke akkurat som BigHorn.

I går dro vi fra Windhoek og opp nord til Tsumeb hvor vi skal jobbe og bo. Etter ca. tre timner i bil var vi framme. Her ble vi tildelt vår egen, lille hytte. Da vi fikk sett skikkelig etter fant vi ut at det var skikkelig møkkete der vi skulle bo. Heldigvis fikk vi bytta til en ny hytte. Den er både renere og finere. Vi tok oss en tur på butikken for å handle inn div. vi trengte. Bl.a. har vi ordna oss med svære fakler, grillkull, stearinlys og servietter. Vi kommer til å få det veldig koselig!

Da vi hadde handla ferdig fant vi ut at vi hadde så mange poser og stæsj at vi trengte skyss hjem. Derfor ringte vi til kontaktpersonen vår som ordna sjåfør. Det endte med en kjempefin rundtur i hele Tsumeb. Byen er liten og fin. Det virker veldig trygt her.

På kvelden grilla vi og koste oss i hytta.

I dag har vi hatt møte mer kontaktpersonen vår, Kasi, som er verdens greieste dame. Hun er veldig interessert i at vi skal ha det så bra som mulig. Nå vet vi også at vi skal jobbe på småtrinnet og at vi bestemmer selv hvor ofte vi har ansvaret for undervisninga. I orgen er første skoledag, den begynner allerede 0715, men varer bare til 1300.


Hva skjer hjemme?

M ;)

ps. Jeg fikk en liten "bekymringsmelding" fra ei som har bodd i Namibia angående prisen vi betalte for taxi. Jeg hadde glemt å skrive at vi var sju stk. som delte på betalingen! Vi har hatt masse kontakt med ei annen norsk som bor i Windhoek og vet hva vi burde betale og ikke. Heldigvis! Det er fort gjort å bli lurt.