Søk i denne bloggen

fredag 15. april 2011

Fin fredagI dag har jeg hatt en veldig ålreit dag. Starta med støtteundervisning i matte, som gikk helt greit. Fortsatte med trening på Elixia og endte i sofaen. John Morten og jeg spiste middag sammen. Det er det faktisk ikke så ofte vi gjør. Stort sett jobber vi motsatt av hverandre eller noe annet kommer i veien for felles middag.

Dro opp til Steinar en tur, der vi tilfeldigvis ble sittende å se en gammel, elendig film som gikk på TV. Armageddon fra 1998. Nå er det sent og jeg er trøtt. Blir deilig å finne senga for noen timer. I morgen er det opp til trening, visning og jobb.

Natta!

M ;)

Garmann

Nå sitter jeg på toget i retning Hamar. Jeg skal på skolen for å ha støttekurs i matte. Tida på toget bruker jeg ofte til lesing. Nå koser jeg meg med to av Stian Holes bildebøker om Garmann. Vi hadde Garmanns sommer på pensum i førsteklasse og jeg ble utrolig facinert. Bøkene er sånn man kan sitte og bla og bla i. Illustrasjonene er veldig detaljrike og flotte! Dette er bøker beregnet på barn, men jeg syns du skal gå og låne deg en eller flere av dem på biblioteket med det samme. De kan passe for voksne også.
Når jeg først er inne på det med bildebøker kan jeg jo nevne at jeg går med en liten drøm om å skrive bildebok selv. Jeg har til og med tenkt ut hvem som kan jobbe sammen med meg om å lage illustrasjonene. Skal jeg prøve meg?

M :)
- Posted using BlogPress from my iPhone