Søk i denne bloggen

lørdag 14. november 2009

Shopping og julebord

Kjole: Lindex
Belte: Lindex
"Jakke": Vero Moda
Sko: Bianco
Leopardstrømpebukse: H&M
Leopard-armring: Arv

Som sagt så har jeg travle dager for tida. Jeg har egentlig ikke tid til stort annet enn praksis, planlegging til praksis og litt trening. Men i går skulle jeg på julebord. Derfor dro JM og jeg til Gjøvik på torsdag, slik at jeg kunne finne meg et antrekk. Etter tre intense timer på CC var jeg veldig varm i toppen og sliten i føttene, men også et antrekk rikere.

Dermed ble det veldig morsomt å pynte seg da jeg skulle ut med kollegaene mine i går. Det beste jeg vet med å gå ut, er å ordne seg hjemme først. Jeg elsker å sette på høy listepop, sprette rundt i strømpebuksa og ordne sminke og hår. Stakkars JM.

Da jeg var klar for å gå ut gikk turen først til Blåmann der vi spiste middag, og deretter til Nikkers. På Nikkers var det skikkelig god-stemning med trubadur og hele pakka. "Alle var enige om at det hadde vært en fin kveld"! (Jeg er jo tross alt i praksis på barneskolen).

M :)
Ps. Et bitte, bitte, ørlite skår i gleden i går, var at det begynte å snø tre timer før jeg skulle ut, noe som gjorde at det ble veldig utfordrende å bevege seg i høyhelte sko utendørs. Innendørs derimot gikk det som en drøm. Jeg har aldri hatt så gode høyhelte sko.

Brødbaker Marte.

Jeg har blitt en skikkelig brødbaker.
For en ukes tid siden kjøpte jeg en sånn pakke med ferdig melblanding til å bake brød av. Alt som trengs i tillegg er lunka vann og gjær. Av èn pose får man to brød. Det første jeg bakte var tysk bondebrød med surdeig. Det ble kjempegodt! Nå har jeg derfor gått over til å kun lage brød selv, i stedet for å kjøpe ferdige. Det trengs litt mer planlegging, ettersom det tar ganske lang tid å lage, men det er både billigere, bedre og koseligere (med tanke på laginga) enn vanlig kjøpebrød.
Min rutine om dagen er altså at jeg lager brød på kvelden. Da kan jeg planlegge undervisningsopplegg til neste dag mens deigen hever.

Anbefales!

M ;)