Søk i denne bloggen

mandag 5. oktober 2009

Mandagsrapporten.


Denne gangen vil jeg starte med å fortelle litt om hvorfor jeg ikke skrev rapport sist mandag. Jeg fikk noen tilbakemeldinger på at det er flaut å lese bloggen min, og spesielt når jeg skriver om trening. Det gikk skikkelig inn på meg. Jeg syns det er kjipt om andre oppfatter det jeg skriver feil og jeg liker det dårlig om jeg dummer meg ut. Det er jo ikke hensikten med dette. Grunnen til at jeg blogger om trening er veldig mye for min egen del, slik at jeg har litt "press" på meg. I tillegg syns jeg det er morsomt å fortelle om ting jeg har gjort som gjorde meg glad. Og ofte har dette med trening å gjøre. Etter å ha fordøyd kommentarene litt har jeg bestemt meg for å drite i de negative tilbakemeldingene og heller ta til meg alle de positive (som det jo er flest av, heldigvis).

Hvordan har denne uka vært?
Jo, den har vært veldig bra. Jeg har trent mer variert enn jeg pleier. Vanligvis er jeg ikke spesielt glad i spinning, men denne uka var jeg på en 40 min. Xykling allikevel. Det er ikke så ille når man først kommer igang, men jeg sliter med at jeg ikke klarer å presse meg selv skikkelig, fordi jeg vet at ingen ser hvor mye motstand jeg har på. Og siden jeg ikke har utstyr til å sykle får jeg litt krampe under føttene og vondt i ******. Ellers har jeg vært på DanceAerobic, Power, Total&Stryke, Pilates og Core (20 min.). Jeg har med dette forbrent 3875 kcal. På DanceAerobic-timene danser vi en Fame-koreografi nå som er veldig morsom. De to første gangene surra jeg mye, men nå har jeg lært meg den.

På lørdag var jeg med på noe kult. Jeg deltok på spontandans i Storgt. Vi var 20-30 stk. som "plutselig" dansa Fame-koreografien til den nye Fame-sangen. To instruktører starta og vi andre kom til litt etter litt. Da sangen var ferdig bare gikk vi tilbake til det vi holdt på med fra før. Stuntet skulle være reklame for både Elixia og den nye Fame-filmen. Bildet over er fra lørdag. Jeg fikk t-skjorta som jeg hadde på med under dansen. I tillegg fikk jeg en måneds gratis trening for å være med.

Kommende uke har jeg fri fra skolen. Da kan det hende jeg får tid til å trene mer på dagtid enn jeg pleier. Jeg setter ingen mål for uka, annet enn at jeg skal fortsette som jeg har gjort!

M ;)