Søk i denne bloggen

torsdag 8. september 2011

Soving, trening, spising, pakking

I dag har jeg stort sett sovet bort dagen, fordi jeg hadde nattevakt i natt. Da jeg endelig kom meg opp ble det en tur til Elixia. Deltok på 55 min Cardio Energy og 30 min Shape. Det sies at men må være utenfor sin komfortgrense for å få maks ut av en treningsøkt, og jeg kan med 100% sikkerhet skrive under på at jeg var ganske langt unna min komfortsone på trening i dag. Ved et tidspunkt trudde jeg bena skulle svikte og frokosten (eller hva den nå blir når den spises klokka 17.00) skulle komme opp igjen. Men du og du så deilig det føles nå etterpå!

Nå sitter jeg i sofaen og utsetter pakking. I morgen drar jeg til Sundvolden for å delta på årets Grete Roede-kongress, en årlig samling med masse faglig påfyll. Ettersom jeg blir borte hele helga, og fordi jeg er litt pengelens, ble det "ta-det-man-har-middag" i dag. Den ble faktisk kjempegod, så jeg deler oppskiften med dere:

Litt udelikat bilde av laksemiddagen min
Jeg brukte:
ca. 150 g. laks
100 gram kokt fullkornspagetti
10 gram Philadelphia-ost med hvitløk og urter
10 gram pesto

Stekte fisken i pestoen og krydret med salt og pepper. Kokte pasta. Blandet osten med pastaen da den var ferdig. Så enkelt som det!
(For dere kursdeltakere som leser bloggen, eller andre som måtte lure: Dette måltidet kom på totalt 463 kcal.)

Smakte helt nydelig. Manglet bare grønnsaker til, men det hadde jeg ikke mer igjen av. Holder en knapp på at en grønn salat med rødløk ville gjort seg som tilbehør.

M ;)