Søk i denne bloggen

søndag 29. mai 2011

Norges dårligste blogger?

I det siste har jeg verken hatt lyst, motivasjon eller tid til å blogge. De siste ukene har gått med til eksamen, jobbing, besøk av Namibia-jentene, hyttetur og litt trening.

Sist helg kom Anne, Thea og Line på besøk til meg i Lillehammer. Det er de tre jentene som jeg bodde med i Namibia. vi bor på fire forskjellige steder, så det er dessverre ikke ofte det passer for oss alle å møtes. Derfor ble jeg superglad da alle takket ja til invitasjonen min. Lørdagskvelden ble utrolig hyggelig. Tapas, skravlings, skravlings, skravlings, musikk, hoppebilder, skravlings, skravlings. Vi går så urolig bra sammen vi jentene. Noen bilder:Fineste jentene: Thea, Line og Anne

Thea og Line

Anne får snart en liten

Dritvanskelig med selvutløser


Jentene sov over til søndagen. Line skulle spille fotballkamp på Brøttum, så JM og jeg dro for å heie. Det ble en forholdsvis kald opplevelse men Trysil vant og det var verdt turen. Dessuten fikk vi kost oss med vaffel fra den lille kiosken.


Etter endt vellykket kampopplevelsene dro vi på "helleristnings-safari" med Kay og Maria.

"I 1942 ble det gjort et sensasjonelt arkeologisk funn i Fåberg. Under en grensebefaring mellom grunneiere ble det oppdaget noen merkelige streker på en bergnabb ved Drotten Et tre hadde feid vekk noe mose, og la for dagen noen striper som minnet om helleristninger. Først trodde man at det var ”guttestreker”, men etter at folk fra Oldsakssamlingene hadde vært der ble det konstatert at det var ekte saker. Feltet består av sju elger og noen usikre streker. Slike helleristninger kalles veideristninger og er laget av fangstfolk og jegere."
Kay, JM og Maria klare for turHadde jo bursdag for et par uker siden også. Tenkte jeg skulle lage et lite innlegg der jeg viser alt det fine jeg har fått som 25-åring!
M ;)