Søk i denne bloggen

torsdag 16. juni 2011

Torsdag i Tigerstaden

Christian og meg

Guro

Fiiiine sko
Dette har vært en fin, koselig og litt slitsom torsdag. Våkna i en "badstu-varm" stue, fordi sola stod rett på. Deilig med godvær, ettersom vi skulle ut i byen. Guro og jeg tok trikken til Bogstadveien. Rakk innom den fireetasjes H&M´en før vi møtte Christian, som jeg ikke har sett siden før jul. Heldigvis for oss har Christian tålmodighet til å være med i utallige butikker, så vi fikk følge med han lenge. Vi tok selvsagt et par café-pauser også!

Hovedmålet for shoppinga var å få tak i div. som vi trengte til bryllupet vi skal i neste lørdag. Vi fikk ordna med gave til brudeparet og jeg fant meg sko som passer til kjolen min. Deler av skoene var bursdagsgave fra Guro. Kjøpte skoene på Aldo. Kunne egentlig kjøpt hele butikken omtrent, bare jeg hadde hatt litt mer penger. Utrolig mye fint.

Foruten det planlagte møtet med Christian, har jeg også møtt på kusine Julie i dag, sånn helt tilfeldig. Det var innmari hyggelig å slå av en prat med henne.

Vi kom hjem ganske sent i dag. Dødsslitne og sultne etter mange timer i byen. Nå ser vi klassikeren Grease og er gode og mette etter pizza. Som vanlig blir det nok litt sent. Sånn er det med to søstre som er glade i å skravle.

M ;)