Søk i denne bloggen

søndag 6. mars 2011

6.plass av 1024

Klikk for full størrelse.

Nå fortsetter jeg å mase litt om skrittkampanjen. Var nettopp inne på care sine sider for å dobbeltsjekke at skrittene jeg registrerer på vektklubben.no også kommer med på care.no/spor. Skrittene mine har automatisk lasta seg opp og jeg kan se på hvor mange skritt jeg har tilsammen, hvor mange det blant alle som deltar og hvordan jeg ligger an i forhold til de andre. Det viser seg at innsatsen min hittil har gitt meg en 6. plass av 1024 deltagende. Kult!

Men husk at det er ikke den som får flest skritt som vinner turen til Mali. Alle som har 8000 i gjennomsnitt per dag er med i trekningen. Du kan melde deg på til og med 15.april.

M ;)

Bolle!

"Bakemester Martepus"

Jeg føler nesten jeg må beklage litt for at det blir så innmari få blogginnlegg om dagen. Det blir rett og slett ikke tid, ettersom jeg knapt får satt meg nedpå mellom slaga. Det har gått i jobbing, skolearbeid,
Roede-kurs og trening. I dag har jeg hatt dagvakt på jobben, hvor det var baking av fastelavnsboller. Rett etter jobb stakk jeg på Elixia og fikk unna ukas 6. treningsøkt. Vel hjemme var det bollebaking nummer to. JM har besøk av Steinar og jeg serverte dem boller og kakao. Hadde forresten melis på de første jeg laget, men de glemte jeg å ta bilder av, så det ble en uten. Har faktisk holdt meg helt unna bollene selv i hele dag..

Kommende uke blir vel så travel som de foregående. I morgen er det superlang skoledag på Hamar. Ettersom jeg skal på kort nattevakt etterpå blir det neppe tid til trening. Men det er greit med noen fridager innimellom.

M ;)