Søk i denne bloggen

torsdag 11. november 2010

Grete Roede-kurs fra januar.

Nå kan man melde seg på kursene mine som starter i januar. Nyåret er en veldig fin tid å starte på kurs. Da er man ferdig med fest-sesongen og man føler seg ofte klar for å komme igang med litt gode vaner.
Hvis du vurderer å begynne på kurs, men ikke helt vet hva det innebærer så svarer jeg mer enn gjerne på det, bare spør. Vil bare kort nevne at kurset ikke er et "slanke-kurs" hvor man går sulten i 7 uker, men et kurs der man lærer mer om sunt kosthold og trening, og hvordan man kan få dette til å passe inn i sin hverdag.

For å komme til påmeldingsiden, trykk her. For spørsmål, send meg en mail på marte.waagene@greteroede.no eller ring meg på 40 88 97 40.

M ;)

Hverdagsromantikk.


I dag ville jeg gjøre noe ekstra for min kjære. Det har seg nemlig slik at han er så snill at han drar ut av huset hver onsdag kveld for at jeg skal kunne gjennomføre Grete Roede-kurset mitt. I går var nok dette litt kjedelig, ettersom han nettopp har fått nytt PS-spill i posten, Call of duty Black Ops, og sikkert gjerne ville sittet hjemme og spilt. Derfor la jeg alt til rette for at han kunne spille bort denne kvelden i stedet. jeg satte fram stolen rett foran TV-en, gjorde klart spillet, fylte snack-bollen med potetgull og helte opp et fullt glass med Pepsi Max og isbiter. Dette gjorde tydeligvis susen, for min kjære ble veldig glad da han kom hjem fra jobb. Jeg fikk tilogmed lov til å servere fisk til middag i dag. Og mens han spiller til øya blir firkanta kan jeg gjøre andre ting. F.eks. trene, som jeg skal nå straks. Forandring i planene i dag; ingen Dance Step og Fitness Fusion, men i stedet Total step og styrke, etterfulgt av egen styrketrening.

M ;)