Søk i denne bloggen

søndag 28. november 2010

Lørdag: Juleverksted.

Gave til mandel-finneren.

Heldige meg fikk gave av Thea; julemusikk.

Grøt og saft er obligatorisk på juleverksted.

Guros masseproduksjon av små pepperkakehjerter.

Min produksjon av altfor godt stekte pepperkaker i div. former.
En av mine favoritttradisjoner i forbindelse med jul er juleverkstedet. Da er det risengrynsgrøt når gjestene har kommet, kortlaging, pepperkakebaking og film på kvelden (Love actually). I år var vi 5 stykker. Jeg storkoste meg hele dagen. Det er litt trist å tenke på at jeg ikke bor her neste år, og at tradisjonen dermed må flyttes.

M ;)

Fredag:


På fredag var det duket for julebord med jobben. Jeg hadde en hektisk dag i forkant, men med god hjelp av søstern, som måtte trå til med en stødig og hjelpende hånd da jeg skulle feste løsvippene, klarte jeg å ordne meg klar i tide. Vi spiste middag på Blåmann og dro etterpå videre til Brenneriet.
For de som måtte være interesserte hadde jeg på meg kjole fra Vila (brukte også på julaften i fjor), jakke fra Lanvin for h&m (jada dere, jeg har fått kloa i et plagg allikevel), samt sko fra Bianco (sorte, meget høye).

M ;)

Advent.

Innslag av rødt på kjøkkenet. + Smultringer.
Nøtteknekkeren i vinduskarmen.

Det meste av den lille stua vår.

Adventsstaken, engel og norgesglass med juletrepynt oppi.  

Litt amerikansk..
Jeg skrev at jeg pynta til advent på fredag. Her er noen bilder av hvordan det ble hos oss. I år ble det ikke så mye farger. Mye hvitt og litt sølv. Har noen innslag av rødt på kjøkkenet og lilla duk i stua.

M ;)