Søk i denne bloggen

mandag 18. mai 2009

En kort bursdagsfeiring og Grand Prix.

Helga som nettopp er over var en knallhelg!
Lørdag dro jeg hjem til Bjørkelangen etter at jeg var ferdig på jobb. Jeg tok toget til Lillestrøm og satt på med mamma og pappa derfra. Da vi kom til Kornveien ble jeg møtt av et digert kort på døra og nystekt brownies. Og vips så ble det et aldri så lite bursdagsselskap på meg. Veldig hyggelig.
På kvelden var jeg invitert bort på Grand Prix-titting hos Unn-Therese. Der var også Karen-Anna og Carl-Thomas. Vi spiste god mat, drakk vin og hylte høyt hver gang Rybak/Norge hovet inn poeng. Det er alltid veldig hyggelig å være sammen med denne gjengen. Vi har så opplevd så mye sammen, og det blir alltid mimring.
(Som dere ser på bilder er jeg temmelig fornøyd med seier i Grand Prix)
M

Mandagsrapporten.

Da er det tid for evaluering igjen.

Denne gangen er det neste så jeg har lyst til å lyve litt, men da blir jo poenget borte. Jeg skal være helt ærlig og innrømmer at denne uka slettes ikke har vært spesielt sunn. Starten av uka var jeg jo syk. Og slutten av uka, altså helga, var det bursdag, Grand Prix og 17.mai. Men hva gjør vel det? Jeg har kost meg maks.

Så til målene fra sist mandag:
Trene mage minst 5 dager denne uka.
-Nei, jeg har slettes ikke trent mage fem ganger denne uka. Jeg har trent 3 ganger, og magen har fått seg en god omgang alle disse.

Forbrenne minst 3000 kcal.
-Nei, det har jeg heller ikke gjort. Klokka mi viser denne gangen 2135.

Spise bare 1 is på 17.mai. (Jeg er veldig svak for is altså)
- Det blei faktisk bare en is på 17.mai, men det er ikke noe å skryte av med tanke på at jeg også spiste både kake, boller og sjokoladepudding med vaniljesaus.


Trene kondisjonstrening minst 4 ganger
-Nesten, men ikke helt. Jeg trente kondisjon 3 ganger denne uka.

Mål for kommende uke:

- Trene mage minst 5 ganger.

- Forbrenne minst 3000 kcal.

- Drikke kun vann og evt. litt melk.

- Ligge på mellom 1600-1900 kcal inn hver dag.

M