Søk i denne bloggen

fredag 6. mai 2011

Hjemme alene

Sminkefri, men like blid.
JM reiste til Bjørkelangen på tirsdag, så jeg har hatt kåken for meg selv noen dager nå. Egentlig greit det, ettersom jeg prøver å jobbe godt med den forbaska eksamen som jeg har om bare to uker. Der er vel en av grunnene til lite blogging i det siste. Jeg har jo rett og slett ikke noe å skrive om. Har jobba nattevakter, sovet, jobba med matte og "mosjonert" utendørs. I dag har jeg i tillegg vaska litt i leiligheten.
Da setter jeg alltid på noe listepop på høyeste volumet macen kan gi meg, også svinser jeg rundt i stua med vaskeklut og romperist! Sminkeløs og i digge klær. Ikke dumt det heller, av og til.

I morgen skal jeg få dolle meg opp litt mer. Da skal jeg til Oslo i 50-årslag. Tror jeg kommer til å ha på meg den blå kjolen som jeg hadde i navnefesten i mars. Skulle gjerne hatt penger til å kjøpe meg noe helt nytt, men det får bli en annen gang. Det nærmer seg jo faktisk bursdagen min.

Vel, nå skal jeg pakke ferdig for helga før jeg finner senga. Gleder meg til å sove. Digg, diggere, diggest.

M ;)

Så godt som ferdig


Det er på mange måter fint at det kommer produkter som gjør det enklere å lage mat. Men nå synes jeg det har begynt å gå for langt. Produktet som fikk "begeret til å renne over" er Priors nye "Omelett". Har dere sett reklamen? Ferdig knuste og blanda egg, det skal dama ha. Men hun bruker allikevel tid på å kutte opp masse grønnsaker som hun skal ha i omeletten sin.
Andre eksempler:

*Potetstappe:
Nå kan man få kjøpt ferdig kokte og knuste poteter. Man skal kun tilsette melk og smør, tror jeg. Hvor vanskelig kan det være å koke poteter?

*Ferdig kutta blomkål og brokkoli:
Ingen kommentar

* Wokgrønnsaker:
Vet at mange kjøper disse, og det er absolutt ikke det verste, men allikevel. Det er billigere og hundre ganger bedre meg friske grønnsaker som man kutter selv, og det tar faktisk ikke særlig lang tid.

* Ferdig vaffel/pannekakerøre på boks:
Kanskje noe av det enkleste man kan lage? Alle har vel lært det på skolekjøkkenet (eller man kan google det). Easy peasy.


M ;)