Søk i denne bloggen

søndag 24. april 2011

Påskeaften

Odin har plukket hestehov og hvitveis

Guro og OdinHip Hop-Marte med Odins caps


Fredag ettermiddag ankom jeg Bjørkelangen etter noen varme timer på buss (for tog), tog og i pappas bil.  Etter det har ting gått i ett, og jeg har ikke hatt lyst til å bruke tid på å blogge. Fredag kveld tilbragte jeg hos mamma og pappa sammen med Guro. Som vanlig skravla vi omtrent halve natta, så jeg var ikke hjemme før halv to eller noe. Starta allikevel påskeaften med en superdeilig joggetur i helt nydelig vær. Så spiste jeg frokost hos mamma og pappa før Guro og jeg gikk en tur innom Bjørkelangen Torg. Heldigvis var dagen enda ung etter det. Når det er sommervarme og strålende sol frister det veldig å være ute, så Odin, Guro og jeg gikk til barneskolen og lekte i et par timer. vi alle tre gikk i bare t-skjorte, og det var rett og slett fantastisk digg.

På kvelden leide vi Trolljegeren, men etter mange timer med frisk luft etter en natt med litt lite søvn duppa jeg av hele tiden, så jeg blir nesten nødt til å se den igjen. Det ble borte endel poenger hver gang øynene sklei igjen. Men de delene av filmen jeg fikk med meg var veldig bra. Overraskende morsom!

I dag blir det en tur innom JMs nevø, niese, bror og svigerinne. Det gleder jeg meg veldig til. Dessuten skal vi feire mamma, som hadde bursdag i går.

M ;)