Søk i denne bloggen

torsdag 14. mai 2009

Nostalgi.


Når jeg ser igjen denne plakaten får jeg klamme hender, røde kinn og høy puls. Som den is-elskeren jeg er (og hvertfall var da jeg var liten og rund i kantene) får jeg samme følelse av å se denne plakaten, som jeg får av å se John Morten igjen når det er lenge siden sist. Det kiler i magen og minner om forelskelse!
Mine favoritter her var Kasper, Clipp & Clapp og Plattfot. Jeg syns nesten jeg kan kjenne smakene i munnen hvis jeg konsentrerer meg skikkelig.
Hvilke av disse isene savner du? (Legg igjen en kommentar da vel. Da blir jeg så glad.) Klikk på bildet for å få det større. Da er det lettere å se navnet på isen.
M

Torsdag..


I dag har vi hatt aller siste forelsesning med den klassen jeg går i nå. Heretter er det kun eksamener som gjelder. Neste år har vi alle valgt forskjellige fag, så da spres vi. Det er litt rart å tenke på. Forelesningen i dag var i pedagogikk. Jeg kjenner nervene kommer for fullt nå. Vil ikke ha eksamen!

Etter skolen i dag har jeg hatt en usedvalig slapp ettermiddag. Jeg sovna på sofaen i over 1,5 time, og var helt borte-vekk da jeg våkna. Jeg tar det som et tegn på at jeg trengte søvn. Søvnen ødela for treningsplanene min, så i dag blei det noen enkle styrkeøvelser på stuegulvet ;)

Nå er det "land nummer 6: Norge". Semifinale i MPG. Jeg vet at mange nordmenn er dritlei hele Fairytale, men vi må jo håpe at låta går videre til finalen. Den er jo toppers MGP-materiale. Lykke til Alexander!