Søk i denne bloggen

mandag 1. juni 2009

Mandagsrapporten.


Denne uka har vært litt så som så når det gjelder trening og kosthold. Jeg syns det har vært ok, men ikke maks. I tillegg har det skjedd noe, som for meg er helt forferdelig. Pulsklokka har forsvunnet. Jeg har lett i over en halvtime etter den, men kan ikke finne den noe sted, enda jeg vet at jeg har tatt den av meg inne i leiligheten. Det er til å bli sprø av. Jeg har banna både en og to ganger, smat trampa i gulvet, i desperasjon.

Hvordan har det gått med målene jeg satte meg?

Trene mage minst 5 ganger.
-Ja, det har jeg gjort

Forbrenne minst 3000 kcal.
Jeg vet ikke, siden klokka er borte. Men jeg antar at jeg har klart det omtrent akkurat.
Spise ren fiskemiddag (altså ren fisk, ikke fiskeprodukter som fiskeboller) minst en gang.
-Nei, det har jeg dessverre ikke gjort. Jeg hadde tenkt til å spise fisk på jobben lørdag, men butikken hadde pinsestengt da jeg kom dit, så jeg spiste kyllingfilet sammen med brukeren min.
Trene styrke på armene minst 3 ganger.
- Jeg mente å huske at jeg hadde skrevet 5 ganger, men det har jeg heldigvis ikke gjort. Da har jeg jaggu nådd dette målet også.


Nå er det bare to uker igjen til jeg drar avsted til Hellas. Det betyr at jeg setter målene mine hakket høyere fra nå av:

- Forbrenne minst 3300 kcal. (Får håpe jeg finner klokka mi)
- Trene mage hver dag denne uka.
- Holde meg helt unna kaker, godteri, is osv..
- Spise ca. 1600 kcal hver dag.
M

Siste dagen i mai 2009.

Jeg hadde en helt utrolig bra dag i går. Den starta med jobbvakt. Men å tjene penger på å være ute i sola sammen med morsomme mennesker klager jeg ikke på. Dessuten er det alltid deilig å ha hatt dagvakt når det er sånn fint vær. Det er ekstra deilig å vite at arbeidsdagen er slutt og at man har hele resten av dagen til seg selv. Eller eventuelt til krl. Planen var selvsagt å lese krl til krampa tok meg, men det ble til at jeg utsatte den til kvelden/natta.
John Morten og jeg benytta den fantastiske dagen til å endelig feire 5-årsdagen vår på verdig vis. I mangel på terrasse-møbler flytta vi kjøkkenbordet ut. Vi tok også med noen krakker med puter, samt radioen. Det blei så fint. Jeg pynta med blomst, og dekka på med fine vinglass, servietter og det som hører med. JM stod for grilling av kjøtt, mens jeg lagde tilbehøret. Maten smakte kjempegodt. Vi koste oss maks. Men hva er vel jubileum uten dessert? Min romantiske kjæreste fant fram sjampanjen (sånn dyr som vi har spart til rett anledning) og jeg fant fram is.
Kan man ha det bedre?

M