Søk i denne bloggen

fredag 30. juli 2010

Miniferie hos Guro. Dag 1.

Sist uke hadde jeg, på grunn av en glipp, fri fra jobben. Jeg dro til Oslo for å ha miniferie hos Guro. Første dagen hadde vi spa-aften. Ordna i stand til å ta ansiktmasker, fotbad, neglelakkering osv.. Som snacks hadde vi friske grønnsaker og dipp av mager kesam. Guro investerte i hele Sex and the city-samlingen den dagen også, så vi hadde noe skikkelig jentete å kose oss med på skjermen. I tillegg kom Torgeir innom en tur, og det var veldig hyggelig.

Vi starta med å sette føttene i fotbadet. For anledningen kjøpte vi inn passende baljer fra Rema, som skapt for fotbad. Guro lagde en fotskrubb av bl.a. brunt sukker, honning, havregryn og olje som vi brukte på føttene og leggene. Jeg hadde kjøpt meg ny fotfil og "barberblad" til å fjerne død hud med, slik at vi kunne få silkemyke føtter. Guro var så uheldig at hun i et ivrig øyeblikk tok litt for hardt i med barberbladet og kutta seg i lilletåa. farlige greier det der!

Vi hadde funnet en "oppskrift" på kk.no (www.kk.no/846673/si-det-med-neglelakk) som vi skulle prøve oss på for å få superkule negler. Det så veldig enkelt og greit ut slik det var forklart i artikkelen. Man skal smøre inn tuppen av fingeren med vaselin, utenom på neglen selvsagt, deretter drypper man forskjellige lakker i en skål med vann og lager et mønster før man dypper fingeren nedi. Da skal lakken samle seg rundt fingeren. Når man tar den opp igjen kan skal neglen ha kult mønster og man kan fjerne overflødig lakk fra fingeren med en trepinne. Guro og jeg prøvde og prøvde, men det ble bare klin. lakken sank i vannbollen eller la seg helt feil bl.a. Til slutt måtte vi bare gi opp hele prosjektet og lakke neglene som vanlig.

Til tross for kutt i tåa og et mislykket negleprosjekt følte vi oss tilfreds og freshe da vi la oss utpå natta!

M ;)