Søk i denne bloggen

torsdag 8. april 2010

Noen tanker fra en ensom blogger.


Nå har jeg nettopp kommet tilbake til Chameleon backpackers etter å ha fulgt Guro til flyplassen. Jeg sitter og tenker på den fine uka som har vært og jeg tenker på at jeg har veldig liten tid igjen av Namibia-oppholdet. Om tre og en halv uke er jeg tilbake i Norge. Jeg både gruer og gleder meg til det.

Gruer meg til:
Å reise fra mennesker jeg har møtt her.
Å reise fra landet jeg har blitt glad i.
Å reise fra hytta "vår".
Å reise fra denne hverdagen, med nye opplevelser hver dag.


Gleder meg til:
Å komme hjem til alle jeg savner og er glad i.
Å komme hjem til vår, bursdag, 17.mai og etterhvert norsk sommer.
Å komme hjem til norsk mat.
Å komme hjem til leiligheten vår.
Å komme hjem til vanlig hverdagsrutiner med trening på Elixia, jobbing osv..

Men før alt dette kommer tre og en halv uke med nye opplevelser, soling, bading og trening. Jeg gleder meg ikke reint lite til det heller.

M ;)

Edit: Jeg gikk tom for nett-tid før jeg fikk publisert dette innlegget, så det kommer noen timer seinere enn det er skrevet.

Safari og luksus-life!Mandag til tirsdag hadde Guro og jeg booket oss inn på Mokuti Lodge ved inngangen til Etosha nasjonalpark. Da vi kom ble vi møtt av en fyr med nedkjølte kluter og velkomstjuice. Vi gikk umiddelbart til bassengområdet og la oss rett ut mens vi venta på å bli servert lunsj. Etter maten og en runde i vannet ble det dessverre litt for vått (det begynte å regne). Dermed tok vi turen til spaet og bestilte timer til behandling. Mens vi venta på timene våre spilte vi maxi-yatzy og sippet drinker. Klokka halv fem var det klart for spa! Vi tusla rundt i hvite badekåper, tok steambad og boblet. Guro hadde massasje og jeg fikk pedicure.
Tirsdag stod vi tidlig opp for å dra på safari. Vi delte bil med et tysk ektepar. På begynnelsen av runden så vi masse zebra, giraffer, bukkedyr, gnu osv. Vi venta spent på å få se en av de 5 store (elefant, løve, leopard, neshorn og bøffel). Etter ca to timer uten ett eneste dyr, jo, forresten, èn liten dikdik, en miniskilpadde og noen enslige zebraer, hadde vi gitt opp håpet om å se noe mer. Vi nærma oss utgangen og guiden vår så litt fortvila ut. Plutselig svingte vi av vegen og kjørte mot noen store, åpne sletter. Først så vi hauger og lass av zebraer, gnuer og springbukker. Litt bortenfor stoppa han bilen. Han sa at under noen trær bortpå der ligger det løver. Vi så ingen løver og trodde han bare sa det. MEN så vrengte han av vegen, -Dette har jeg egentlig ikke lov til, sa guiden. Og der, tre meter unna bilen, under trærne, lå det en flokk løver. Ni tilsammen. Det er hva vi vil kalle en vellykket safaritur!


Da vi kom tilbake lå vi rett ut ved bassenget hele dagen. På kvelden fikk vi manicure. Vi har med andre ord levd godt de siste dagene. Onsdag dro vi til Windhoek. Etter ca. fem timer i bil var vi framme på Chameleon backpackers. He fikk vi et veldig koselig rom for en billig penge. Vi brukte dagen i byen med å titte i butikker og og markeder (som av en eller annen merkelig grunn stengte veldig tidlig). På kvelden pynta vi oss og spiste vi på Joe`s beerhouse. Det ble en fin avslutning på en utrolig innholdsrik og morsom uke i Namibia.

M ;) og G ;)