Søk i denne bloggen

torsdag 27. januar 2011

Legebesøk.

Trykk på bildet for full størrelse.
I dag har jeg vært hos legen for å sjekke leggen. Jeg har verdens rareste lege. Da jeg kom inn brukte han 5-10 minutter på å snakke om læreryrket. Han lente seg tilbake i kontorstolen sin, la bena i kors og fortalte meg om noen familiemedlemmer av ham som har prøvd seg som lærervikarer og at han mente at lærerlønna skulle vært bedre. Jeg er jo forsåvidt enig i dette, men jeg skjønner jo hvorfor jeg venta i 50 minutter før jeg kom inn til legen. Uansett.. Han fant ut at det var en type muskelavrivning. Man kan kjenne en liten kul på muskelen, som har kommet av at det er blødning rundt riften. For å få løst opp dette og la blodet transporteres riktig rundt i kroppen slik at riften gror skal jeg nå ta noen tabletter og jeg har fått beskjed om å ta det pent med trening de neste tre ukene. Altså ingen step-timer på meg framover. Han sa at jeg kunne gå små turer og sånn, og at jeg kunne prøve meg på litt sykling. Jeg ser for meg tre uker med mye styrketrening og litt sykling. Prøver meg i tillegg på litt dansetimer og sånn. Bare tar det roligere enn jeg pleier. Tre uker uten tror jeg blir vanskelig for meg. Da jeg hadde betalt legetimen og var på vei til å gå oppdaga legen at vi har like mobiltelefoner. Han ville vise meg en ting han pleier å gjøre med sin, som han mener at få vet om. Nemlig at man kan bruke talekontroll for å ringe. Han demonstrerte dette for meg: "man trykker bare lenge her, også kan man si r i n g  t i l  d o k t o r  J o r o s  k o n t o r,  se det ringer! Men man må snakke tydelig og sakte for at det skal virke".  Det var en toppen hyggelig og underholdende legetime.

I dag skal jeg jobbe kveldsvakt. I morgen skal jeg jobbe med skolearbeid, vaske litt, trene forsiktig og forberede med til lørdagen. Da er det møte på Hamar hele dagen, før ferden går mot Trysil, hvor jeg skal feire Lines 25-årsdag. Tror jeg har en veldig fin helg foran meg.

M ;)

Bildet jeg har til innlegget i dag:
Jeg lovte jo å poste bilde av diamantringen jeg fikk i julegave. Har fått tatt et bilde i dag. I tillegg til diamantringen har jeg en enkel ring i hvitt gull (som nå ser ut som gult gull) som jeg har hatt i flere år.