Søk i denne bloggen

lørdag 14. februar 2009

En fantastisk dag i vakkert vær.Som jeg skrev på torsdag hadde jeg store problemer med linsene. De var så dumme at jeg rett og slett måtte putte de i hvert sitt vannglass, som jeg gjemte godt inn i badhylla, slik at ingen skulle ta feil av dem. Med det samme brillene satt på nesa sovna jeg på sofaen. Jeg våkna igjen midt på natta og gikk på badet for å pusse tennene. Og til min store forskrekkelse var vannglassene borte! Søstern hadde blitt vekket av nevøen min på natta og blei så våken at hu hadde begynt å rydde. Og da hun trodde mine provisoriske linseetuier var vannsøl utført av sin 3,5 år gamle
sønn, helte hun ut vannet og satte glassene til vask. Og slik skjedde det at jeg nå er nødt til å ha på meg briller inntil jeg får nye linser i posten, noe jeg håper skjer så fort som overhodet mulig. Men brilleslanger har det like morro som alle andre, og dagen i går ble veldig fin. Jeg var med og plukka opp nevøen min i barnehagen. Det er alltig like morsomt. Barna som er der er utrolig søte. Nå som det er såpass kaldt ute har alle på seg bobledresser, lue og votter. De ser ut som små klumper som ruller rundt i snøen. Nesten alle barna var veldig opptatt med å spise snø da vi kom. De mest ekstreme lå på knærne og sleika i seg herligheten, mens andre nøyde seg med å slikke av det som hadde festa seg på vottene. Alle jentene i barnehagen har rosa dresser. Guttene har gjerne blå, svarte, grå eller brun. Jeg kan ikke huske at det var sånn da jeg var liten, da var dressene i alle mulige farger. Det var ikke sånn skille mellom kjønnene. Uansett. Da vi kom hjem var Odin og jeg en tur innom butikken før vi benka oss i saccosekken på lekerommet for å se på Nemo. Vi storkoste oss.


Senere på kvelden var jeg innvitert til hjemmelaga pizza hos mamma og pappa. Jeg benytta anledningen til å låne ellipsemaskinen dems, slik at jeg fikk lurt inn litt trening her hjemme også. Etterfulgt av litt styrke på magen ble det helt topp. Resten av kvelden kunne jeg med god samvittighet nyte forran TVen. Jeg blir alltid lenge hos mamma og pappa når jeg er innom. I går ble jeg helt til 01.20. I dag er det en ny dag med koselige opplevelser på agendaen. Jeg tar med meg Odin ut for å ake sammen med lillesøstern og hennes kjæreste. Det blir helt sikkert gøy.