Søk i denne bloggen

fredag 5. juni 2009

Nei gitt, nå må jeg legge meg for

det svir i øya.


Jeg hater matte.


M

Whoop! Whoop!


Jeg registrer at jeg, akkurat som sist uke, har vært utrolig dårlig til å blogge. Det er samme grunnen denne uka, som sist. Eksamen er rett rundt hjørnet. GLSM(grunnleggende lese, skrive -og matteferdigheter)-eksamen er på onsdag. Det er siste eksamen før sommeren.


Det har heldigvis skjedd noen ting utenom eksamen denne uka også:

Tirsdag: Eksamen er selvfølgelig ikke utenom eksamen, men jeg må fortelle det allikevel. Vi hadde KRS-eksamen på tirsdag. Den grua jeg meg til som bare det. Jeg følte at det var en reell sjanse for at jeg kunne få oppgaver hvor jeg ikke hadde hatt noe å komme med. Jeg hadde lest mye, men det var noen av emnene som rett og slett ikke satte seg. Derfor må det sies å ha vært en enorm lettelse da begge oppgavene vi kunne velge mellom dreide seg om etikk. Da blei det nok ikke stryk denne gangen heller. Puh. På kvelden var jeg så utslitt at jeg sov to-tre timer på sofaen før jeg dro på trening. På treninga var det stappfullt av folk. Jeg tror noen har fått litt panikk etter å ha måttet kle av seg i det fine pinseværet?


Onsdag: Jeg ligger ikke på latsida, og hadde kollokvie-date denne dagen. Men før det dro Karethe, Mia og jeg til Søre Ål barneskole, der vi var i praksis før og etter påske. Det var utrolig koselig å se alle barna igjen. De er fantastiske. Jeg fikk store klemmer av alle sammen. Både en, to og tre ganger av enkelte. Jeg merker at jeg savner dem veldig allerede, så jeg må nok ta meg en tur til før jeg drar før sommern. Det må med andre ord bli til uka.

Det kommer alltid noen morsomme gullkorn fra den 2.klassegjengen. Onsdag ble jeg blant annet invitert i voksenbursdagsselskap, spurt om jeg kunne være lærern dems helt til sjuende klasse og noen lurte på om babyer også fikk melk fra kua (Karethe hadde jo med Mia og viste henne fram).

Etter litt fordeling av pensumstoff i gruppa, og en titt på deler av norsken dro jeg på corebar-trening. Etter det var JM og jeg på kino og så Engler og demoner. Forventningene var ikke skyhøye. Jeg innbilte meg at denne var mye dårligere enn da Vinci-koden, etter å ha sett traileren. Den virka så overdrevet på en måte. Men der tok jeg feil. Jeg storkoste meg. Den var veldig underholdende. Blant annet pga. veldig dyktige skuespillere, og morsomme historiske fakta.


Torsdag: Oj. Torsdag burde jeg nesten ikke nevne. Det var en slapp dag. Jeg var ute av døra èn gang i løpet av hele dagen, og det var da jeg henta posten. Ellers gikk det i fire nedlasta Ugly Betty-episoder og eksamenslesing (eller motsatt).


I dag har jeg hatt nesa i et matematikkhefte mesteparten av dagen. Det går utrolig tregt. Heftet er så dumt skrevet syns jeg. Forfatteren gjentar seg selv i hytt og pine, og har skrevet masse urelevant vås.

Som en liten avvikling var jeg på Step og Corebar. Det gjorde humøret betraktelig bedre. Jeg ELSKER corebar. Anbefaler alle å prøve det.


Jepsi Pepsi. Nå er det tilbake til matematikkheftet.


M