Søk i denne bloggen

torsdag 8. april 2010

Safari og luksus-life!Mandag til tirsdag hadde Guro og jeg booket oss inn på Mokuti Lodge ved inngangen til Etosha nasjonalpark. Da vi kom ble vi møtt av en fyr med nedkjølte kluter og velkomstjuice. Vi gikk umiddelbart til bassengområdet og la oss rett ut mens vi venta på å bli servert lunsj. Etter maten og en runde i vannet ble det dessverre litt for vått (det begynte å regne). Dermed tok vi turen til spaet og bestilte timer til behandling. Mens vi venta på timene våre spilte vi maxi-yatzy og sippet drinker. Klokka halv fem var det klart for spa! Vi tusla rundt i hvite badekåper, tok steambad og boblet. Guro hadde massasje og jeg fikk pedicure.
Tirsdag stod vi tidlig opp for å dra på safari. Vi delte bil med et tysk ektepar. På begynnelsen av runden så vi masse zebra, giraffer, bukkedyr, gnu osv. Vi venta spent på å få se en av de 5 store (elefant, løve, leopard, neshorn og bøffel). Etter ca to timer uten ett eneste dyr, jo, forresten, èn liten dikdik, en miniskilpadde og noen enslige zebraer, hadde vi gitt opp håpet om å se noe mer. Vi nærma oss utgangen og guiden vår så litt fortvila ut. Plutselig svingte vi av vegen og kjørte mot noen store, åpne sletter. Først så vi hauger og lass av zebraer, gnuer og springbukker. Litt bortenfor stoppa han bilen. Han sa at under noen trær bortpå der ligger det løver. Vi så ingen løver og trodde han bare sa det. MEN så vrengte han av vegen, -Dette har jeg egentlig ikke lov til, sa guiden. Og der, tre meter unna bilen, under trærne, lå det en flokk løver. Ni tilsammen. Det er hva vi vil kalle en vellykket safaritur!


Da vi kom tilbake lå vi rett ut ved bassenget hele dagen. På kvelden fikk vi manicure. Vi har med andre ord levd godt de siste dagene. Onsdag dro vi til Windhoek. Etter ca. fem timer i bil var vi framme på Chameleon backpackers. He fikk vi et veldig koselig rom for en billig penge. Vi brukte dagen i byen med å titte i butikker og og markeder (som av en eller annen merkelig grunn stengte veldig tidlig). På kvelden pynta vi oss og spiste vi på Joe`s beerhouse. Det ble en fin avslutning på en utrolig innholdsrik og morsom uke i Namibia.

M ;) og G ;)

1 kommentar:

  1. Åååå! Det høres ut som om du har det greit ja! Utrolig koselig med søsterbesøk og da :) Jeg har kommet inn i Drammen til høsten, så jeg blir å flytte etterhvert :O Men jeg gleder meg til å se deg i igjen altså, det skal bli gøy ;) Ellen hadde sett på Fronter at drama skal settes opp, så da vet du det. Hun rådgiveren jeg snakket med på skolen (en ny en, som er helt super) sa rett ut at vi ikke burde ta forming. Hun sa det var mest for datanerder og at man stort sett driver med data og utforming av animasjonsfigurer (ikke 3d)... Høres utrolig kjipt ut spør du meg. Jaja, nå er det snart eksamen da, og jeg har innsett at jeg nok en gang ligger litt dårlig an. Vi skal jo ha muntlig med Morten, så det er bare å lese i vei! Vi snakkes, klem fra Thea

    SvarSlett