Litt om dette restaurant-konseptet:
Brenneriet Churrascaria er et brasiliansk spisekonsept som man ikke finner noe annet sted i Norge. Spesialiteten er grillet kjøtt. På Brenneriet Churrascaria forsyner man seg av en stor tilbehørsbuffét, med både kaldt og varmt. Her finnes salater, poteter, ris, pasta, dressinger og mye mer. Servitørene kommer så ut til hvert bord og skjærer kjøttet til deg. Her får du bl.a. grillet kylling, svin, oksekjøtt, lam, pølser og spareribs.Churrasco (choo-ras-koo) er brasiliansk og betyr grillfest, og stammer fra en 300 år gammel kulinarisk tradisjon fra sør i Brasil. I gamle dager spiddet "gauchos" (sør-brasilianske cowboyer) store stykker med kjøtt på spidd og grillet dem langsomt over åpen flamme. Gauchoene ville gjøre klar maten til sine familier mens de passet på kyrne på markene. Det grillede kjøttet ble servert rundt til hver familie og de fikk oppleve det beste kjøttet av flokken. Gauchoene skar kjøttet ved hvert bord for å vise sine ferdigheter og for å feire anledningen.
Hele gjengen |
Nydelig bilde av Erika og Maria |
Kristin og Mari |
M
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar