Søk i denne bloggen

lørdag 24. september 2011

Sertifisert MEIR-trener

Grunnen til at jeg dro til Oslo på torsdag er at jeg skulle sertifiseres som MEIR-trener i går, fredag. Da var det tidlig opp, inn i treningsklærne og på toget i retning Asker. Vi hadde oppmøte i Grete Roede AS sine lokaler på Nesbru litt før 09.00. Første oppgave var enkelt og greit fotografering av bilder som skal bli brukt i markedsføring. Dette er mitt resultat:

Ser litt trøtt ut, men..
Videre skulle gjennom en fysisk test, som jeg grua meg noe forferdelig til. Løping, push-ups, dype knebøy og planken med krav til tid og antall repetisjoner. Vi starta med å varme opp før vi satte igang med løpetesten, som ble gjort ute, etterfulgt av alle styrkeøvelsene, gjort inne. Jeg fikk bestått på alt og følte meg enormt letta og glad. Selv om dagen bestod mest av å øve på hvordan man faktisk gjennomfører øvelsene vi skal bruke i konseptet, hadde vi også en del om rollen som trener/leder. Yngvar delte av sine erfaringer og lærte oss nyttige knep. Jeg føler at mye av det som ligger i å være trener er det samme som å være lærer, og at jeg sånn sett kan bruke endel av det jeg har lært i allmennlærer-studiene.

Etter lunsj gikk vi ned til vannet for å gjøre den fysiske delen av opplæringa. Tre timer med fullt kjør på både styrke og kondis, og dette etter å ha tatt den fysiske testen. Jeg har aldri i hele mitt liv vært så sliten i kroppen som jeg ble i går. Men det var både utrolig morsomt og veldig lærerrikt. Nå trenger jeg venner og kjente som jeg kan teste det ut på fram til oppstart i oktober.

Ser du meg i grå/rosa bukse ved hun som står? 
 Over her øver vi på supermann/superdame. Vi går med armene så langt fram som mulig og så tilbake igjen.

Alle de fine trenerne. Jeg har visst sola i øynene.
I går kveld lå jeg rett ut på sofaen med en velfortjent calzone. I dag er jeg støl omtrent over alt. Skal snart komme meg ut en tur og gå det litt av meg.
M ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar