Søk i denne bloggen

søndag 10. januar 2010

Morfar 80 år.

I helga har jeg vært hjemme på Bjørkelangen for å feire den gromme morfaren min, som ble 80 år i går! Fredag tok jeg toget til Oslo for å møte Guro. Vi skulle lage en hilsen til morfar fra oss søstrene. Mange av gjestene i laget, innkludert morfar, hører veldig dårlig, derfor ville vi gjøre noe annet enn en tale eller sang. Derfor lagde vi en fotoserie med musikk til, slik at alle fikk med seg noe av det. Vi satt oppe til 04.00 på natta, og jeg tror vi akn si at det ble vellykka. I tillegg lagde vi bordkortene. Guro tok seg av det tekniske mens jeg var konsulent og papirkutter.
Selve laget var på lørdag. Vi var 44 personer, inkludert bursdagsbarnet. Det var veldig hyggelig. I dag har jeg vært og rydda opp, spist kakerester og sett på film med Odin. Dessverre ble det ikke tid til noe annet i helga.

Nå er jeg tilbake på Lillehammer. Jeg er klar for to og en halv uke med skole før jeg drar til Namibia. Spenningen stiger for hver dag som går. På toget i dag la jeg opp treningsplan for de to neste ukene. Jeg har lyst til å få til 5-6 økter per uke. I tillegg føler jeg at jeg må skjerpe inn matvanene igjen. Det gikk greit sist uke, men helga har vært ille. Det gjelder å holde formen oppe!

M ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar