Søk i denne bloggen

torsdag 29. oktober 2009

Og slik går no dagan..

Alexander Wang, Coco Duffel
Denne uka har vært forholdsvis travel. Jeg har hatt både skole og jobbvakter, derfor har det blitt liten tid til andre ting. Jeg har hverken fått blogga eller trent. I kveld hadde jeg ambisjoner om Step&Styrke, men jeg hørte på kroppen som sa at den ville være hjemme og slappe av. Helt superslapp har jeg forresten ikke vært. JM fikk meg med ut på en deilig gåtur opp til byen.

Ellers har jeg sittet og drømt meg fullstendig bort i veskeverdenen i kveld. Vedder på jeg har sett på over 1000 vesker på div. nettsider. Jeg er forresten med på en konkurranse som costume kjører nå, der man kan vinne en Alexander Wang-veske. Jeg krysser fingrene for at jeg er den heldige.


I dag var jeg innom posten etter skolen. Jeg hadde fått hentelapp for sykkelskoene jeg kjøpte av ei på finn.no. Som jeg har nevnt før får jeg så vondt i føttene når jeg er på spinningtimer med vanlige joggesko. Legger ut bilder av skoene i morgen!


M ;)
Ps. Jeg savner veldig kommentarer på bloggen. Har sikkert sagt det hundre ganger før, men jeg vet at det er mange som er innom, derfor er det kjipt å ikke få noen respons.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar