Søk i denne bloggen

mandag 28. september 2009

Kanonhelg!

Jeg har hatt en travel og trivlig helg. Jeg reiste hjem til Bjørkelangen torsdag. Det var veldig hyggelig å bli møtt i døra av Odin som hadde en kjempeklem på lur. Vi koste oss veldig pg jeg fikk lov til å pusse tenner og lese på senga. Det er alltid stas.

Fredag var jeg hos bestemor og bestefar sammen med Guro og Snorre. På ettermiddagen lagde jeg middag til familien i Kornveien (der jeg bor når jeg er hjemme) og etterpå sykla Odin og jeg til mamma og pappa.Vi plukka epler i hagen og lekte i stua.

Lørdag dro vi ut på skogstur. Vi kunne ikke vært mer heldig med været. Strålende høstsol og god temperatur. Hele gjengen dro fra mamma og pappa klokka tolv. Vi kjørte et lite stykke, siden vi hadde med oss en med kortere bein enn oss andre. Videre gikk vi opp til Stigtjenn. På vegen stoppa vi der som min tippoldefar hadde huset sitt. Det var ikke tegn til at det har bodd noen der. Morfar kunne fortelle at hovedveien gikk like i nærheten og at dette var sentrum på den tida, før togbanen kom. Morsomt. Ved Stigtjenn grilla vi, kasta kongler i vannet, tusla litt rundt og bare koste oss. Guro hadde en liten ulykke med en veldig glatt og rund stokk. Dermed lå hun i vannet og kava. Veldig morsomt, spesielt for oss som så det.
Her er noen bilder:

1 kommentar: