Søk i denne bloggen

søndag 31. juli 2011

Status

Som det alltid blir når det er sommer, har jeg blogga veldig lite de siste månedene. Mange av dagene har jeg ikke noe å blogge om, fordi det skjer så lite. Mens andre dager er jeg opptatt og tar meg rett og slett ikke tid. Dessuten føltes det ikke riktig å blogge noe særlig etter terrorangrepene for en drøy uke siden. Det var trist og uvirkelig, for vanskelig å sette ord på. Jeg er veldig glad for at jeg ikke kjenner noen som var direkte involvert i angrepene. Her i Lillehammer ble det arrangert fakkeltog på mandag, der utrolige 10-15 000 mennesker deltok. JM, Steinar og jeg møtte opp med hver vår rose. Her er noen bilder:

Nå har jeg tenkt til å være litt mer aktiv på bloggfronten. Grunn 1: Jeg savner å blogge. Grunn 2: Jeg får snart ferie og kommer forhåpentligvis til å oppleve fine ting jeg vil dele med dere som klikker innom. Fra fredag morgen har jeg tre uker ferie. Enten fredag eller lørdag drar Guro og jeg til Grimstad for å kose oss glugg ihjel på hytta. Deretter blir det noen dager på Bjørkis, før JM og jeg flyr avgårde til garantert sommervær i Tyrkia.

Ettersom mange av dere viser interesse for min trening og mitt kosthold, og fordi det ofte er nettopp det jeg skriver om, vil jeg oppdatere dere litt på den fronten også. Sommer har alltid vært litt vanskelig for meg når det gjelder trening og kosthold, og det er det også i år. Mye jobbing, få gruppetimer og begrenset åpningstider på Elixia, mange fristelser og en litt annerledes hverdag er utfordrende for meg. Det har bokstavelig talt gått litt opp og ned i sommer, men jeg prøver så godt jeg kan å holde koken. Akkurat nå går veldig greit. Tyrkia-turen er god motivasjon når fristelsene står i kø. Dessuten skal jeg antakeligvis være med på en type konkurranse med to andre PT-kunder + daglig leder på Elixia i slutten av september. Kan ikke være slapp i fisken da!

Sunn mat, trening og nydelig sommervær har gitt meg overskudd og energi de siste dagene. Slik har jeg hatt det i dag:

Starta dagen på Elixia. Gjorde mange flere ting enn å ta bilde av meg selv i speilet: Zumba, Shape og ekstra styrketrening for meg selv.


Koste meg ute med litt "etter-trening-mat", før jeg inntok horisontalen i sola.


Stressa til jobb fordi jeg lå litt for lenge ute.


Lånte noens Crocs for å få den rette "harry-looken".

M ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar