Søk i denne bloggen

mandag 20. juni 2011

Grunnen til mitt Oslo-besøk:


På fredag var jeg invitert i utdrikningslag til min kusine Kristin, som skal gifte seg førstkommende lørdag. Det er derfor jeg var i Oslo/på Bjørkelangen i helga. Fredagen ble en lang og vellykket dag. Programmet var noe sånt som:
* Oppmøte i en leilighet på Bislett, hvor vi hadde med mat til lunsj. Ventet på Kristin som ble kidnappet av en sjeik på jobben. Skålte, hadde en lek og spiste lunsj da "brura" kom.
* Afrikansk dans på Bislett.
* Kristin ble sminket og kledd opp i 50-tallsstil, mens vi andre ordnet istand festlokalet. Alle kledde seg ut og ordna seg til Kristin kom. En fotograf tok bilder av oss som gruppe og av Kristin alene.
* Lek hvor Kristin skulle gjette hva Torkil hadde svart på forskjellige spørsmål om deres forhold.
* Fireretters fransk middag, laget av profesjonell kokk, med Edit Piaf på anlegget.

Jeg hadde fått låne kjempefin kjole av en kollega. Det er hennes bestemor som hadde den på 50-tallet. Den hadde tilhørende bolero, men det har jeg dessverre ingen bilder av. På bena hadde jeg pumps. Sminken og håret gjorde omtrent som da jeg hadde rockabilly-stil en helt vanlig dag i mars. Guro hadde olabukse med oppbrett, sort jakke, bånd rundt hodet og tidsriktig sminke.

Jeg har valgt å ikke legge ut så mange bilder, ettersom jeg ikke kjenner de andre som var i utdrikingslagt godt nok til å vite om de synes det er greit.

M ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar