Søk i denne bloggen

mandag 9. mai 2011

Herlig helg

Lørdagens 50-årslag var utrolig hyggelig og morsomt. Vellykket på alle måter. Kvelden starta med en fullstendig fullpakka buss fra Oslo sentrum og til Årvoll, hvor selskapet ble holdt. Selskapslokalet var i en ny-ombygget låve på Årvoll gård; skikkelig stilig. Mange gode taler, digg tapas, kanonbra musikk, digge kaker og hyggelige folk. Hva mer kan man be om?

Komiserie på DVD til jubilanten

Bandet


Lovet å legge ut bildet av meg og desserten som ble litt vel mye. (Også glemte jeg tydeligvis at jeg har lugg utover natta)
Kjempesmekkert bilde av superparet


Enda smekrere bilde av superparet


03.54-bussen tilbake mot byen
Søndag morgen våknet jeg frisk og opplagt etter nattens festligheter. Guro og jeg gikk ut i finværet og lekte litt turister. Starta på operataket, hvor vi satt og skravla litt, gikk en runde og tok litt bilder. Mens vi var ved operaen hørte vi at det ble avfyrt kanonskudd ved festningen og regna med det måtte være en eller annen 8.mai-markering. Derfor bestemte vi oss for å gå bort dit. Dessverre kom vi litt for sent til festlighetene, for da vi kom inn portene var garden på veg ut. Det hadde tydeligvis vært et ganske stort arrangement der. Vi tok oss en liten runde på området før vi rusla mot Karl Johan. Planen var å kjøpe noe lunsj oppe ved Paléet, men ettersom "vårt" sted var stengt snudde vi og gikk mot Grønnland. Kjøpte med litt mat, gikk innom JM som hadde slappet av på sofaen og tok han med oss til parken ved politihuset. Der koste vi oss i sola.

Utpå ettermiddagen fikk JM og jeg med oss Øyvind, Fride, Guro og Snorre til Trikkestallen på Torshov hvor vi kjøpte oss digg middag. Stas å få en hel dag i hovedstaden når man først har tatt turen, og når været er så innmari bra. Det var jo rett og slett sommer.

Guro og operaen

Strike a poseMorsomt skilt

Søstrene sisters i parken
M ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar