Søk i denne bloggen

tirsdag 31. august 2010

Muffins igjen.

I tilleg til musikkfestivalen i helga feira vi også Guros 20-årsdag. Hun hadde bursdag torsdag, men det passa bedre å invitere til lag på søndag. Jeg hadde lovet mamma å bidra med muffins og iskaker. Iskakene lagde jeg på lørdag, mens muffinsene stod jeg opp for å fikse søndag morgen. Det var visst ikke helt dagen for baking. Det hele starta med at jeg hadde stilt ovnen på grill i stedet for vanlig steking og dermed fikk jeg veldig rare muffins som sklei rundt i silikonformene eller eksploderte i midten. Da jeg hadde satt stekeovnen på riktig innstilling og var igang med ny røre ble det en mystisk reaksjon i smørkjelen. Jeg skulle smelte margarin, og plutselig spruta det smør utover hele kjøkkenet (jeg kunne bona gulvet med smør om jeg ville).

Heldigvis fikk jeg orden på de neste brettene jeg skulle steke. Det ble sjokolademuffins i stedet. Jeg pynta som vanlig med smørkrem, men denne gangen hadde jeg også laget sommerfugler i marsipan. I tillegg laget jeg halvparten av muffinsene med lilla smørkrem. Jeg blanda rød og blå konditorfarge både i smørkremen og i marsipanen. Lurer på hva jeg skal prøve på neste gang?

Det første brettet med muffins.. Ikke helt som planlagt.

Bursdagsbarnet har blåst ut lysene på iskaka. (Roselys fra Åhlens). Her sees et glimt av muffinsene med hvit smørkrem, lagt i "sirkler".

Her er muffinsene med lilla smørkrem, laget som "derter". Bruker konditorsprøyte med stjernetupp.
M ;)

1 kommentar:

  1. Så fine de ble! Hehe, av og til er det bare slike dager hvor ting går galt. Men resultatet ble jo kjempefint da ;)

    SvarSlett