Søk i denne bloggen

mandag 2. august 2010

Miniferie hos Guro. Dag 2.


Dag to i Oslo skulle by på mye bra. Vi hadde bestemt oss for å starte øverst i Bogstadveien og jobbe oss nedover med ett hovedmål: Å finne antrekk til Heges bryllup. Jeg hadde sikla på noen sko fra Lille vinkel i hele sommer, som nå endelig var på salg. Dermed ble dette første stopp. De hadde skoene i min størrelse og jeg var så glad at jeg kunne grine. Altså var skoene i boks før selve antrekket.

Etter å ha titta i endel butikker uten å finne det helt store gikk vi innom h&m. Jeg var i utgangspunktet veldig innstilt på å finne en kjole og hadde prøvd flere i løpet av dagen. På h&m fant jeg flere fine kjoler, èn skikkelig stilig jumpsuit og shortsen jeg har på bildet. Jeg likte flere av antrekkene jeg prøvde, men falt ekstra for shortsen m/singlett og jakke. Var litt usikker på om dette passa seg i bryllupsfest, og hang av antrekket. Vi gikk innom flere butikker, men jeg fant ikke noe jeg likte bedre.

Guro er jo shopping-dronning nr. 1 og fant seg masse fint hun også. Guros kupp til venstre og mine til høyre.

Det var ikke bare jeg som kjøpte meg sko. Guro fant disse utrolig kule skoene, også på salg. Etter litt overtalelse fra både meg og hun som jobber i butikken slo hun til og kjøpte dem. Jeg syns skoene er helt rå. De er gode å gå i også, jeg fikk prøve dem.

Vi skulle som sagt gå hele Bogstadveien + Hegdehaugsveien ned, men vi brukte så lang tid i hver butikk at vi egentlig ikke kom så langt. Allikevel ble det veldig mye gåing og vi var utslitt da vi kom hjem. Take Away-middag fra borti gata, mer Sex and The City ble avslutning på kvelden.

M ;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar