Søk i denne bloggen

onsdag 16. september 2009

Ut med det gamle. Inn med nytt.

Etter en lat sommer og sykdom på høsten er jeg nå for fullt igang med trening igjen. Jeg har et litt anbivalent forhold til trening om dagen. Mest av alt er det utrolig deilig at trening er en del av hverdagen som før. Det som er kjipt er at formen er SÅ mye dårligere enn den var før sommeren. Jeg trente jo fast 4-7 ganger i uka, så formen var god, både kondisjonen og styrken. Jeg føler meg nesten litt dum når jeg nå merker at jeg nesten er tilbake til start. Kiloene er jo fortsatt mange færre enn for ett år siden, men jeg merker det spesielt på styrken. Jeg regner med det tar et par mnd. å bygge det opp igjen. Det skal jammen meg bli flotte saker. For å booste treningsstarten min har jeg gått til innkjøp av div. klær + sko:

Mine gamle Puma aerobics-sko har gjort nytten i to år. De har vært kjempegode, men nå er de gjennomslitt og dessuten for store. Skoene er i skinn, så de har utvidet seg. I tillegg har jeg gått ned ca. 0,5 str. i sko. De står fortsatt i skapet. Det blir trist å kaste dem!
Mine splitter nye fitness-sko fra Nike. Perfekt størrelse, perfekte farger, fantastisk passform. Jeg har brukt dem to ganger og jeg er kjempefornøyd. Gleder meg til mange timer på Elixia med disse.


Da jeg var på Elixia i dag så jeg at de har fått inn masse nytt og fresht treningstøy. Jeg fant bl.a. en dødskul topp. Da jeg så prislappen på 450 kroner bestemte jeg meg for å heller være fornuftig. Derfor dro jeg på h&m. Der fant jeg disse to, kule treningstoppene til 260 kroner (for begge). I tillegg kjøpte jeg meg en lang, svart treningsbukse (199 spenn). Jeg har to treningsbukser fra h&m fra før av. Det er ikke tvil om at kvaliteten på de andre buksene mine (Rönich, Nike, MXDC) er mye bedre, men når de er så billige gjør det ikke noe om de må byttes ut litt oftere.
Jeg kommer til å starte opp igjen med ukesrapport, men flytter den fra mandag til søndag. Der vil jeg skrive litt om hvordan uka har vært, hvor mye jeg har forbrent og hva jeg har fokus på i kommende uke.
Håper på flere kommentarer fra dere. Jeg ser at mange er innom, men det er få som kommenterer. Det er bare å komme med forslag til hva jeg skal skrive om, komme med spørsmål osv...
M ;)

5 kommentarer:

 1. Hoi Marte!! ;D Herlig å være i gang med trening! Jeg har starta på Elixia jeg nå, så kanskje vi ses der! Men lurte på - hvor har du kjøpt skoene dine??? Jeg må ha nye sko! De var kule - og så veldig gode ut!! Love from Mina!

  SvarSlett
 2. En kommentar allerede. Jippi! Så gøy at du har starta på Elixia. Håper vi ses. Jeg har kjøpt skoene på SuperG (svær G-sport) da jeg var på tur i helga, men jeg har sett dem her også. De anbefales på det sterkeste. ;)

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg har egentlig fulgt med på bloggen din en stund, fant den på Maren sin side. Jeg er så fryktelig dårlig på å kommentere hos folk jeg ikke kjenner, men nå slår jeg til! Jeg liker bloggen din kjempegodt. Elsker å lese det du skriver om trening. Blir veldig motivert! :) Jeg er nemlig også ille glad i å trene!
  Hilsen Annette

  SvarSlett
 4. Utrolig kule sko. De skal jeg ønske meg, var de veldig dyre?

  SvarSlett
 5. Takk for svar! :-) Det er jo en investering sånn sett, og skotøy er en ting jeg ikke sparer inn på, siden det er viktig for rygg og knær (og image.. hihi)..

  SvarSlett