Søk i denne bloggen

torsdag 23. april 2009

Livet er fab.!

Dette har hittils vært en bra uke. Det har ikke skjedd noe veldig utenom det vanlige, men livet er godt bare. Noen medvirkende faktorer:
- Sola skinner.
Det er deilig vårvær her oppe i Lillehammer. Hestehoven spretter opp på stadig nye steder, isen forsvinner fra Mjøsa (nå er det bare litt igjen helt ved kanten) og i dag har sola tatt såpass at jeg fikk et kledelig singlettskille da jeg leste på terrassen.
- Jeg har fått nye sko.
På onsdag fant jeg en hentelapp fra Posetn i postkassa mi. Det var "pakke fra Amerika". Torgeir har kjøpt med deilige Nike Shox til meg og NATO-reimer til JM fra NY! Skoene er hvite med sølvdetaljer, sitter som et skudd og kosta meg tusen kroner mindre enn om jeg hadde kjøpt dem i Norge.
- Påskekiloene er vekk.
Jeg veide meg denne uken og så til min store glede at jeg, på bare en uke, har fått vekk de dumme påskekiloene, som på mystisk vis hadde sneket seg på.
- Jeg har vært på revy.
På onsdag dro JM og jeg til hamar for å se på høgskolens revy. To i klassen stod på scena. De gjorde en kjempejobb! Det var mange bra sketsjer. Hele kvelden var veldig hyggelig.
- Jeg tjener penger.
Jeg har fått masse ekstravakter, både denne og neste uke. Det betyr penger i kassa, men dessverre kommer de ikke før i juli. Sånn er systemet på min jobb. Det er uansett bra å få en god lønn etter tre uker i Hellas. Tipper det trengs.

Nå skal jeg lage ferdig bildene som 2.klasse har malt, slik at de får det ferdige resultatet før de helt har glemt hele greia! Etter det tar jeg kvelden. I morra er det opp kl. 05.30.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar