Søk i denne bloggen

tirsdag 5. april 2011

Klovn The Movie


Klovn The Movie er en helt ny historie i spillefilmlengde basert på universet og figurene fra TV-serien. Frank Hvam og Casper Christensen spiller stadig hovedrollene som karikerte versjoner av seg selv, og det samme gjelder deres to partnere Iben Hjejle og Mia Lyhne. Det blir også gjensyn med en lang rekke gamle kjenninger og dessuten en rekke helt nye Klovn-karakterer. Med i filmen i små gjesteroller er også en imponerende lang rekke danske kjendiser.

I Klovn The Movie skal Frank og Casper på sommerferie, og for å slippe å ha med Mia og Iben, har Casper valgt å arrangere en kanotur jentene garantert ikke vil være med på. Casper er seg selv lik og planlegger å være alt annet enn trofast i ferien, og kaller kanoturen enkelt og greit, og ikke spesielt elegant, Tour de Fisse. Ting går som vanlig ikke etter planen når Casper og Frank legger ut på ferden, påtvunget Franks nevø som reisefølge. Ulykkene og pinlighetene står i kø, og når du tror det ikke kan bli verre, har eventyret bare så vidt begynt! 



I kveld har jeg vært på kino sammen med John Morten, Bastian og Kay Morten. Vi så Klovn The Movie. Jeg kan ikke annet enn å anbefale denne på det sterkeste. Med mindre du ikke takler skikkelig flaue øyeblikk på film burde du ta turen for å se denne. Jeg lo masse og satt konstant med hendene foran enten munnen eller øynene. Som det står i teksten jeg har kopiert over her: når du tror det ikke kan bli verre, har eventyret bare så vidt begynt. Det blir flauere og flauere.


M ;)