Søk i denne bloggen

onsdag 1. juli 2009

Korres

Til alle som har tenkt seg til Hellas:
Ikke gidd aa kjope solpodukter paa forhaand. Apotekene har et helt fantastisk merke som heter Korres. De har solkremer, deilige after sun-proukter, sminke, ansiktsmasker, peeling for kropp, ansikt og haar, haarfarge, dusjsaape osv, osv.. Hudenliker det og produktene lukter kjempegodt.
Baade Torgeir, Thea og jeg har kjopt flere av produktene og er frelst!
Jeg har kjopt: Ansiktsmaske, peeling for ansiktet, dusjsaape, solkrem faktor 10, solkrem faktor 15, og solkrem for ansiktet faktor 30, samt after sun med aloe vera. D I G G.
Naar jeg kommer hjem skal jeg sjekke om disse kan kjopes over nett.

M
Naa er det en stund siden sist jeg var innom og skrev. Det har ikke blitt noe nettid paa oss de siste dagene. Det har skjedd noen forandringer i tilvaerelsen ved at Torgeir er "bytta ut" med Thea. Og det er faktisk bare fire dager igjen her nede. Det er rart aa tenke paa. Tida har, som den alltid gjor naar man har gleda seg lenge til noe, gaatt veldig fort. Vi nyter dagene til det fulle.

Sondag: Torgeir og jeg spiste ferske bakevarer til frokost, i senga. Ikke av den sunne typen, som nystekt brod, men heller i form av eplepai ognoe mykt og klissete fylt med sjokolade. Et par timer seinere dekket vi skikkelig frokostbord til den nyankomne. Thea stod plutselig utenfor leiligheten vaar. Vips var vi tre! Etter frokost stakk hele gjengen ned til stranda. Vi koste oss som vanlig med soling, lesing og bading. Jeg er vedlig glad for at det har kommet noen som liker like godt aa bade som jeg gjor. Vi hadde felles lunsj ogsaa. Torgeir tok en dusj mens vi andre var litt lenger paa stranda. Klokka sju forlot Torgeir oss i en taxi. Thea og jeg gikk paa restaurant paa kvelden og fikk i tillegg tid til en titt i butikkene.
Mandag: Nok en dag paa stranda. Paa kvelden hadde vi hjemme-spa hvor vi skrubba, shava og lakka oss. Deilig. Vi tok ansiktismaske mens vi drakk ol og spilte noen runder Idiot og Vri 8er. Det viser seg at Thea har samme reportoar som oss andre naar det gjelder kortspill. Etter utemiddagen gikk vi en lang tur i morket. Skravla gikk hele veien.
Tisdag: Vi sov litt lenger enn jeg har pleid her, ettersom det ble ganske seint kvelden for. Derfor ble det ingen morgentur paa meg. Vi spiste frokost og dro paa stranda. Vi er paa samme stranda hver dag. Den ligger litt bortenfor der "alle de andre" er. Litt mer fredelig og rolig. Kjempefint. Lunsjen ble litt heavy, saa derfor orka vi ikke aa gaa ut paa kvelden. Det ble rett og slett en skaal med Cheerios paa hver. Superslapp, men herrlig dag dette ogsaa.
Onsdag(idag): I dag bestemte jeg meg for aa ta morgenturen min bort til marinaen, der jeg gikk de forste dagene jeg var her. Etter at vi kom fra Patmos har jeg gaatt motsatt vei, og tatt turen langs ei lang strand. Forandring fryder. Men da jeg var paa vei mot marinaen saa jeg "strandfyren" litt bortenfor. Det er han som vi betaler for solsengene. Han er en merkelig fyr. Vi tipper han royker ett eller annet. Og noen ganger glaner han litt i overkant. Derfor snudde jeg og fant ut at jeg skulle finne ut hva som var bortover en vei jeg aldri har fulgt for. Det viste seg aa vaere supert aa gaa tur nettopp der, ettersom jeg kom til masse steder med arkeologiske funn. Blant annet var jeg ved en gammel teaterscene, der de har bygget en ny over. Det ble frokost da jeg kom tilbake. Vi gikk paa standa og tilbragte dagen der. I kveld har vi vart paa en restaurant som egentlig hadde god mat. Men min var dessverre overstrodd av dill, noe jeg ikke liker, saa det ble litt nedtur. Naa er det internett som gjelder og etterpaa blir det hjem tror jeg. Ellers har jeg kjopt meg ny bikini i dag. Den er kul, men trusa er litt minimal. Den blir nok ikke brukt veldig flittig. Men toppen er fin!
M