Søk i denne bloggen

tirsdag 16. juni 2009

Samos

Naa sitter jeg paa en svett nettsjappe. Torgeir og jeg har siste kvelden i Samos for naa.
Dette har skjedd:
Lordag/sondag: Jeg dro til T rundt halv ti lordag kveld. Vi kose oss glugg uhjel med bilder fra forrige tur, Mamma Mia paa DVD og sjokolade paa bordet. Vi holdt oss vaakne til 02.30 da faren til T kjorte oss til Gardermoen. Etter frokost og div. innkjop i gode, gamle tax free-butikken var vi klare for boarding. Vi hadde medveind og turen ble derfor veldig kort og bra (3t 20,min). Jeg sov nesten hele turen. Da jeg vaakna snakka jeg med de som satt ved siden av meg. De hadde vaert paa Samos 11 ganger for og hadde tips om hvor vi burde vaere. Vi fikk et nummer til en som leide ut billige rom, men han fikk vi ikke tak i. Men, som sist vi var i Hellas, var det ikke noe problem aa finne et sted aa bo. Med gang vi kom til byen var det flere tilbud. Vi stod tross alt med blek hud og svaere sekker paa ryggen, med ansikt som sporsmaalstegn. Vi har verdens soteset rom hos en hyggelig gresk familie.
Rundt 1200 var vi innstalert og dro til naermeste strand. Der tilbragte vi resten av dagen, med soling og bading.

Mandag: Jeg stod opp tidlig og var ute paa power walk. Da jeg kom tilbake hadde T staatt opp og laged istand frokost. Deilig! Etter frokost fungerte T som personlig trener naar jeg tok mitt sett med styrkeovelser. Vi dro til stranda rundt 1030. Der laa vi langstrakte hele dagen. Paa kvelden var vi paa restaurant, og gikk en liten kveldstur.

Tirsdag: Samme som i gaar omtrent. Starta dagen med en gaatur langs vannet. Spiste frokost og trente styrke for vi gikk til stranda. Da vi kom jeg derfra slappa vi aven stund paa rommet. Torgeir har uheldigvis faatt litt problemer med det ene oyet, antageligvis pga sola. Derfor har vi nettopp vaert innom apoteket og kjopt noen draaper. Naa er det snart middagstid.
Jeg har selvsagt klart aa legge igjen kabelen til kameraet paa rommet, noe som resulterer i at jeg ikke faar lagt inn noen bilder i dag. Men jeg lover baade bilder og film(er?) neste gang. I morgen drar vi til Patmos. Baaten gaar klokka 08.00 og er framme allerede 09.00. Haaper det er like fint der som her.

Samos:
- Mange danske, endel svenske, norske og tyske. Faa grekere i forhold.
- Rullestensstrender og kaldt vann (men fantasisk deilig)
- Sterk sol (Jeg har hittils smurt meg med 20, men er naa klar for lavere faktor)
- Varme dager. Varme netter
- Blide folk
- Masse baater. Det finnes en marina her som det er masse seilbaater ved til enhver tid.
- Grovt mel og umetta fett er fremmedord
- Massevis av sjarm!!

M