Søk i denne bloggen

lørdag 27. juni 2009

(Nesten)To uker har gaatt.

I morgen har vi vaert paa ferie i hele to uker. Tida flyr avsted, saa jeg er veldig glad for at jeg tok meg lang ferie, slik at jeg har enda en uke til. Det har jo dessverre ikke Torgeir da, som reiser i morgen kveld. Paa dagen i morgen kommer Thea ned og overtar T sin sengeplass og solstol! Det blir veldig hyggelig.

Siden sist:
Torsdag: Det blei ikke regn allikevel. Det var litt graatt paa starten av dagen, men klarna opp slik at det ble strandvaer noen timer. Vi koser oss og jobber med fargen/ Torgeir blir litt rod hver dag. Ikke saa rart med tanke paa at han ikke har solt seg paa 5 aar. Men det pleier aa gaa over til dagen etter og fargen er naa ganske saa bra! Jeg forbanner min supernordiske hud, men har jo selvfolgelig faatt farge. Etter fargejobbinga dro vi opp til leiligheten hvor vi spilte kort en god stund. Vi er ikke akkurat noen racere paa kortspilling. Det gaar i Vri 8er eller Idiot. Vi er raae i Idiot. Paa kvelden lagde vi oss mat i leiligheten. Det blei Mexicansk aften. Vi manglet bare sombreros og poncho. Etter middag gikk vi en tur langs stranda i morket. Fint!
Fredag: Vi vaakna til nyheten om at Michael Jackson er dod. Det er innmari raart aa tenke paa. Jeg gikk morgenrunden min og nynna paa MJ-laater hele veien. Vi saa ogsaa en Tribute paa en gresk TVkanal senere paa dagen.
Ellers var det strandliv, lunsj paa en veldig koselig restaurant og bytur paa kvelden. Vi hadde bestilt bord paa en veldig bra italiensk restaurant. Jeg fikk fryktelig vondt i hodet paa kvelden, saa vi tok tidlig kvelden.
Jeg posta kort i dag, noe T hadde gjort i gaar. Derfor kunne han vise meg hvor jeg skulle putte kortene mine. Jeg stod med kortene i klypa. klar til aa slippe dem nedi, da en mann ved siden av meg avbroyt meg ved aa sporre om det var meningen at jeg skulle gi alle de kortene til de som bodde der. T har med andre ord posta en hel bunke kort til en gresk familie, mens jeg heldigvis ble vist vegen til riktig postkasse!
Lordag: I dag har det vaert knallvaer. Det var Torgeirs nest siste dag i sola, saa vi har virkelig jobba med fargen i dag. Vi er som vanlig lesehester, saa begge ligger for det meste fordypt i en eller annen bok paa stranda. I tillegg hadde vi med oss kortstokken og spilte noen runder paa solstolene. Jeg bada ett par ganger i dag. Vannet har blitt mye varmere enn det var da vi kom. Det kryr av turister i vannet. I dag skjedde det et par festlige ting. Forst var det masse skraal og mas fordi en svensk dame hadde sett en fisk som saa skummel ut. Det viste seg aa vaere en helt vanlig fisk, bare litt storre enn noen av de andre. Jeg har tatt et bilde av en skokk med svensker som staar paa brygga og titter ned i vannet. En annen morsom ting vi lo godt av i dag var en gjeng med middelaldrene nordmenn. Vi kom ruslende tilbake fra lunsjen da vi horte noen kjerringer som hadde "konsert" i vannet. De sang en svesnk sang og T kommenterte at dissa svenskene alltid har saa mye morsomt aa komme med. Men da vi satte oss paa plass igjen hadde de plutselig gaatt over til aa synge noe norsk. Jeg tror de holdt paa i en halvtimes tid. De sang alt fra Ole Ivars til Alf Proysen. Vi gaar ut ifra at de hadde tatt seg en Irish eller to (eller tre) tidligere paa dagen.
I kveld har vi vaert ute og spist paa en restaurant som T fikk velge. Veldig koselig. Naa er vi en tur innom nettet for aa oppdateres og oppdatere. Vi prover aa komme oss "hjem" for elleve, for da laases dora, og vi har hittils ikke klart aa komme oss inn uten hjelp, selv om vi har nokkel. Dora sitter bom fast.
Haaper alle kjente og kjaere har det helt topp og at dere koser dere med finvaeret som er i Norge naa. Jeg haaper dere sparer litt til jeg kommer hjem ogsaa. Norsk sommer er noe helt eget.

M