Søk i denne bloggen

fredag 19. juni 2009

Patmos


Onsdag morgen pakka vi sammen sakene og satte oss paa baaten til Patmos. Vi var saa heldige at han vi leide av paa Samos kjente noen som leide ut her paa Patmos, som han ringte til for oss. Det viste seg aa vaere en svensk dame og hennes greske mann. De er utrolig hyggelige og vi har faatt maermest en leilighet. Vi har til og med basseng rett utafor dora. Det er det beste stedet vi har bodd paa. Vi betaler 200 kr. natta, noe som er vaar maksgrense. Men vi hadde ikke dromt om aa faa et saa fint sted til den prisen. Vi regner med det er fordi sesongen ikke er helt igang enda.


Patmos er en helt annerledes oy enn Samos. Hvertfall det vi har sett av de forskjellige stedene. Her er det veldig fine. store strender. Byen vi bor i er ogsaa st;rre enn den vi bodde i paa Samos, men ikke fullt saa sjarmerende. Menneskene er hyggelige og vaeret er jo bare helt straalende. Vi har vaert paa to forskjellige strender her. Vi lever et veldig bekymringsfritt og deilig liv naa.


Siden vi har basseng har jeg innfort enda en ting i treningsplanen min. Jeg svommer 20 min. naar vi kommer hjem fra stranda. Ellers er det fint aa gaa tur paa morran her ogsaa. Jeg gaar oppover mot en by, og det er masse fine utkikksplasser paa veien. I morra skal jeg ha med meg kameraet paa turen. Apropos kamera, saa faar jeg ikke lagt inn bilder her heller. Jeg har med kabel, men kommer ikke til noe sted jeg kan koble den inn. Maskina staar veldig vanskelig plassert. Jeg provde aa kjenne meg fram bak der, men fikk stot og ga opp. Haaper jeg faar lagt ut noe snart. Det er mange godsaker aa ta av.


I kveld har T og jeg laget middag selv. Det er saa billig aa spise ute her, at vi stort sett gjord det. Vi pleier aa lage frokost "hjemme" og spise de andre maaltidene ute, men naa har vi bestemt oss for aa lage noen middager selv. Det er koselig!


Legg gjerne igjen noen kommentarer til meg/oss. Da blir jeg saa glad.

M