Søk i denne bloggen

tirsdag 8. februar 2011

Fravær.

Syk og svak = TV-slave.
Jeg har hatt gyldig fravær fra bloggen de siste dagene. I helga var jeg så og si ikke hjemme. Da gikk det i jobb og hyttetur og ingen av stedene egner seg til blogging. De to siste dagene har jeg ligget rett ut hjemme med feber. I tillegg har jeg et svelg på størrelse med et sugerør og en mandel som minner mer om en golfball. I løpet av kvelden har formen vært stigende og jeg satser på at morgendagen blir ok. Jeg har jo Grete Roede-kurs på kvelden, så her gjelder det å holde koken. Har ikke orket trening og tror jeg står over i morgen også. Man får ikke noe ut av å trene med feber og sår hals. Men jeg kan jo rapportere litt fra uka som har gått. Planen fra forrige uke, samt hvordan det ble:

MANDAG:
* Skitur på dagen.
* 40 minutter Easy Xykling + Egentrening styrke fra klokken 19.30 på Elixia.

Ble som planlagt!

TIRSDAG:
* Easy Xykling 40 min. + Shape 30 min. fra klokken 16.20 på Elixia.

Ble som planlagt.

ONSDAG:
* Oppvarming + PT-time klokken 15.15 på Elixia.

Ble som planlagt.

TORSDAG:
* Oppvarming på sykkel eller elipse + Fitness fusion 55 min. kfra klokken 17.30 på Elixia.

Ble ikke trening, fordi jeg ble ringt opp av jobben og hadde kveldsvakt.

FREDAG:
* Treningsfri.

Trente aerobic og styrke.

LØRDAG:
*Oppvarmin + egentrening styrke fra ca. klokken 16.00 på Elixia.

Ble som planlagt.

SØNDAG:
* Energy Yoga 55 min. klokken 10.00 på Elixia.

Ble ikke som planlagt. Dro på spontan hyttetur lørdag kveld-søndag, så det ble leking i snøen istedet.


Trente altså 5 ganger sist uke, i stedet for planlagte 6. Til gjengjeld var det gode økter alle gangene! Når det gjelder leggen føles det bedre. Det hender jeg får litt ilinger og at det liksom "hopper" litt inni der, men jeg tror de siste forkjøla-dagene har vært litt gode for leggen også. Har bare tre dager igjen av tablett-kuren og i overkant av èn uke med roligere treningsøkter. Hurra for det!


I morgen skal jeg blogge litt morsomt til dere. Bl.a. om at jeg er i denne mnd. Kamille, at jeg har vunnet en svær premie og at noe kom i posten, som jeg kjøpte for to måneder siden. Må bare få tatt litt bilder først!


M ;)