Søk i denne bloggen

fredag 3. juli 2009

Det lakker mot hjemtur..

Naa er det fredag kveld. Det betyr at jeg er hjemme i Norge om litt over to dogn. Det betyr ogsaa at det bare er to dager igjen med strandliv.

Torsdag: I gaar hadde vi som vanlig en deilig dag i sola. Badevannet var utrolig godt og varmt, saa det blei noen dukkerter innimellom for aa dempe kroppstemperaturen litt. Paa kvelden provde vi ut en restaurant som ikke ligger langs havna, der alle de andre er. Vi fikk en kjempe-ouzo on the house, som ingen av orka, men lot staa. Det lukta lakris gjennom hele maaltidet. Men maten var god. Tilbake paa hotellrommet i gaar ble vi liggende vaakne i senga ganske lenge. Vi holdt paa med masse tullegreier og lo plenty. Blant annet hadde Thea en artig "lek" paa lur, som gaar ut paa aa lage setninger ved aa sette opp navn forst, saa adjektiver, deretter preposisjoner og til slutt steder (osv..) Den som skriver setter inn alle ordene hulter-i-bulter og bretter arket for hver nye kategori. Naar man bretter ut arket har man faatt merkelige setninger. Vi lo saa taarene trilla.
Eks: John Morten gnudde paa kondomeriet.
Maria hoppa i baereposen.

Fredag: I dag vaakna jeg av en eller annen merkelig grunn kjempetidlig, til tross for at det ble seint i natt. Halv aatte var jeg saa vaaken at det ikke var vits i prove aa sove videre. Derfor satte jeg paa med joggeskoene og gikk ut paa tur. (Jeg hadde selvsagt paa meg klaer ogsaa). I dag gikk jeg til marinaen igjen. Det er en veldig fin runde som tar litt i underkant av en time. Jeg dromte meg helt bort der nede i dag. Det er saa mange fine baater. For det meste seglbaater. Tenk aa ha en saann. Da jeg kom tilbake fra tur sov Thea enda. Jeg lot henne gjore det, spiste frokost og dro ned paa stranda. Jeg var der tre kvarter eller noe for Thea kom. I dag ble det mye soving paa solsenga. Det trengte jeg. Soving ble det ogsaa etter at vi kom hjem fra stranda. Jeg sov nesten to timer.
Etter en dusj og litt fiksing bestemte vi oss for aa prove en restaurant vi har gaatt forbi for. Vi gadd ikke aa se paa menyen for vi satte oss. Derfor ble vi litt overrasket over at Hovedretter bestod utelukkende av forskjellig varianter av schnitzel. (De hadde noen andre ting ogsaa, som ikke stod under hovedretter). Og enda mer komisk ble det da kelneren fortalte at deres spesialitet var gyros, ikke schnitzel. Herrrlig.

I morgen blir det aa nyte. Jeg har ogsaa noen siste ting som skal ordnes for hjemreise. Litt shopping og div. Paa sondag blir det pakking, betaling av rom, og ikke minst maa vi prove aa faa maks ut av de siste timene med Hellas-sol.

Jeg syns det er litt trist og veldig rart at ferien er over snart. Det har gaatt fort. Men jeg gleder meg til:
- se John Morten igjen
- se Odin igjen
- se resten av familien (beklager at dere andre ikke faar et eget punkt)
- trene skikkelig (gaaturene her er bedre enn ingenting, men...)
- ha min egen pc til aa blogge paa
- legge ut bilder
- aa ikke spise paa restaurant (samt aa faa et normalt kosthold igjen)

Jeg tipper at neste innlegg blir skrevet paa norsk jord.
M