Søk i denne bloggen

mandag 31. august 2009

Musikkfestivalhelg


Nå har jeg vært på Bjørkelangen siden onsdag. Når jeg er her blir det dessverre litt dårlig med blogging. Det skjer så mye annet.
Ons - Fre: Jeg var barnevakt for Odin, som bare er verdens snilleste å være sammen med. Vi koste oss med bl.a. muffinsbaking, besøk hos beste -og oldeforeldre, filmtitting og lange morgener.

Lørdag: Odin og jeg så på sambatoget og barneshowet på utescena. Odin var med mange av de andre barna opp på scena for å synge. Kjempemorro.
På kvelden var det Postgirobygget i hallen. Der jobba jeg i øl/vin/cider-salget. Utrolig god stemning og masse feststemte folk. etter endt tjeneste gjorde jeg meg klar for å dra ut. På vei ut døra fant jeg JM sovnede på trappa. Han måtte ta seg en liten cowboystrekk på senga mi før han kom ut igjen.
Jeg har dessverre ingen bilder fra kvelden. Kameraet var med, men jeg glemte å bruke det.

Søndag: Vi feira bursdagen til Guro hjemme hos mamma og pappa. I tillegg var Odin, JM og jeg en tur innom Jørgen (Jms nevø). Vel hjemme la jeg meg klokka 20.15 med dundrende hodepine for 7.dagen på rad. I dag skal jeg kontakte legen.
M ;)

Jeg søker.

Nå har jeg snakka med kjærste, familie og andre om å ta vårsemesteret i Namibia. Alle mener at dette er en kjempesjanse som jeg ikke kan la gå fra meg. Derfor kommer jeg til å bruke kommende dager på å utforme en søknad. Fristen er 15.09.
Kryss fingre og tær for meg.

M ;)